Alle categoriëen

Informatie

Asfaltstickers: daar kun je niet omheen

Met Asfaltstickers creëer je een hoge attentiewaarde. De 3M™ Scotchcal™ 3662-10 Asfaltfolie is een witte gegoten printfolie (50µm) die geschikt is voor tijdelijke outdoor toepassingen. De grijze lijmlaag zorgt voor een goede dekking van een gekleurde ondergrond. Asfaltfolie is gemakkelijk verwijderbaar en dus zeer geschikt voor korte termijn toepassingen. Bestel snel de slijtvaste Asfaltstickers met antislip op maat.

Een veelzijdige plakker

Een Asfaltsticker is ideaal om te gebruiken op vlakke ondergronden, zoals asfalt, beton of straatstenen. Bijvoorbeeld in winkelstraten of op festivals. Onderzoek toont aan dat reclame op vloeren de verkoop tot maar liefst 50% kan verhogen. We kijken immers instinctief naar onze voeten om struikelen te voorkomen. Daar komt bij dat ons gezichtsveld nog meer naar beneden is gericht door het massaal gebruik van onze smartphone. Is de actie weer afgelopen? Dan verwijder je de Asfaltsticker ook gemakkelijk weer zonder lijmresten achter te laten.

Een ideale combinatie met laminaat

Asfaltstickers worden meer belast dan andere stickers. 3M™ Scotchcal™ 3647 is een gegoten grof gestructureerd laminaat en geeft bescherming aan de Asfaltfolie. Samen met de 3M™ folie die we gebruiken, geven we op Asfaltstickers maximaal drie maanden garantie. Natuurlijk wil je optimaal resultaat uit de folies halen. Plak de folie daarom op een vlakke, droge ondergrond zodat de lijmlaag optimaal z’n werk kan doen.

Moment a.u.b. Message