Alle categoriëen

Informatie

Wie zijn wij

Patrick Peters (oprichter en eigenaar) die al jarenlange ervaring heeft in de grafische industrie, is in zijn dagelijkse werkzaamheden naast eigenaar van Printing Power o.a. aan het werk als grafimedia adviseur bij Drukkerij Peters Amsterdam BV en Beursbenodigdheden.nl. Een trend is dat klanten snel en overzichtelijk de prijzen van grafisch producten wilden inzien in een webshop. Printing Power is ontstaan uit deze behoefte vanuit de markt. Snel en transparant een assortiment kunnen inzien met de daarbij behorende prijsstelling en levertijd. Ons assortiment groeit steeds. Buiten het standaard drukwerk zoals briefpapier, flyers, folders, posters, roll-ups enz. Hebben we ook een zeer uitgebreid assortiment bedrukte enveloppen, relatiegeschenken, kantoorstempels en signproducten. Bekijk onze site en sta versteld wat je er allemaal kunt vinden. Staat er niet tussen wat u nodig heeft, of moet het net even anders zijn buiten de standaard specificaties. Vraag dan een offerte aan en wij bieden u een passende oplossing voor uw communicatie behoefte.

Op aanvraag kunt u ook op factuur achteraf betalen. Ideaal voor ondernemingen die niet de mogelijkheid hebben om vooruit te betalen.

Inmiddels is ons assortiment in de webshop zo uitgebreid dat vele concurrenten op dit gebied het nakijken hebben.

Wij beschikken over een SSL certificaat. Met een SSL certificaat wordt je vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden.

Onze site is tegenwoordig ook responsive en prima te gebruiken op mobiele apparaten.

 

Printing Power

Printing Power is een platform om je drukwerk online ter bestellen. Digitaal printwerk, offsetdrukwerk, signproducten en relatiegeschenken behoren tot onze specialisatie. Heb je binnenkort een evenement en wil je jouw merk laten uitblinken door bijvoorbeeld een promotiebanner of een bestickerde auto? Of organiseert je organisatie een jubileum en wil je hiervoor promotiemateriaal laten ontwerpen? Dan zijn wij dé specialist om jou te voorzien van kwalitatief drukwerk. Wij hebben een deel van ons assortiment online gezet zodat u gemakkelijk en overzichtelijk de gewenste producten kunt terugvinden, met uiteraard de daarbij behorende prijsstellingen en levertijd. 

 

 

Drukkerij Peters Amsterdam BV

Drukkerij Peters Amsterdam B.V. is een familiebedrijf dat ruim 50 jaar bestaat. We hebben de technieken offsetdruk, digitaal drukken/printen en grootformaat printing in eigen huis. U kunt ook bij ons terecht voor de opmaak/ontwerp van uw druk en of printwerk. Full-fillment doen we ook graag. We zijn een klein familiebedrijf en kunnen zeer snel schakelen, omdat we dicht op de productie zitten en de lijnen kort zijn. 

Ons doel is het ontzorgen van onze klanten en ze te voorzien van hun dagelijkse communicatiebehoeften. Op wat voor manier dan ook.
 
Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij bieden veel gratis diensten. Denk aan het gratis opslaan van uw drukwerk. Maar ook het meedenken in oplossingen om uw drukwerk zo goed en efficiënt mogelijk te produceren.

 

Beursbenodighdheden.nl is een handelsnaam van Printing Power